Megvan Tőserdő kabalaállata!

Február 13-án vasárnap újra megtelik programokkal a tőserdei Holt-Tisza part. Az előző év szeptemberében indítottuk rajz pályázatunkat, amelyre több mint 2OO pályázat érkezett. A rajzpályázat eredményhirdetése egy mini kiállítással egybekötve, február 13-án a tőserdei nagyszínpadon lesz megtartva 1O órától. 

 


Tavalyi évben nagy siker volt a Madárfüttyös Tőserdő projektünk is, amely keretében közel 1OO madárodú került kihelyezésre. Ezen a napon odú tisztítási akciót is szervezünk –  biztatva a odúk tulajdonosait – takarítsák ki a madárlakóhelyeket, mert hamarosan újra itt a költési szezon.  A látogatókat jó hangulat, meleg tea és pogácsa várja. 

Aki szeretne még odút kihelyezni, az megteheti, a helyszínen, önköltségi áron (4.000 Ft/db) megvásárolhatók a festett, sorszámozott odúk.


Az odú vadászat eredményhirdetése is ekkor lesz, aki szeretne még csatlakozni a versenyhez, az menjen, és keressen még kihelyezett madárodúkat, fotózza le és a GPS koordinátával együtt küldje el a hello@toserdo.hu e-mail címre.

A legtöbb odút beküldők között nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy romantikus hétvége a Tősfürdő apartman házában. Külön díj illeti a legeldugodtabb oduk megtalálóit.

A beküldési határidő: 2022.02.10. csütörtök.

Kapcsolódó galéria