Jelentkezés a szépségversenyre

Tisztelt Nevezők, Versenyzők!

2018. évi szépségverseny nevezéssel és a versennyel kapcsolatos információk. 
2018. július 11. szerdáig lehet jelentkezni a Királynő 2018. XXIII. Tőserdő Szépe szépségversenyre.
Az idei szépségversenyünk 2018. július 13-án pénteken(gyermek és tini) és a felnőtt pedig 14-én szombaton(16 éves kor felettieknek) kerül megrendezésre. A szépségverseny szervezése lebonyolítása erkölcsileg tiszta és nagy figyelmet igénylő feladat. A szépségversenyről az alábbi információkat érdemes tudni.
 
Nevezési határidő: 2018. július 11. szerda 

A gyermek 3-10 éves korig, a tini szépségversenyen 10-16 éves korig szülői hozzájárulással, aláírással lehet nevezni (csak alkalmi ruhás fellépés lesz a kicsiknek július 13-án, pénteken). A gyermek és tini versenyzőknek koreográfia gyakorlat július 14. péntek 13h-16h-ig. Minden versenyző kap koreográfiaképzést, így mindenki rendelkezik a megjelenéshez szükséges alap rutinnal. Az a nevező aki nem érkezik időben a koreográfia képzésre a szervezők kizárhatják. Továbbá az a nevező akinek megjelenése, külleme és magatartása nem megfelelő kizárható a versenyből. A nevezési lapot és a nevezési díjat postán is ellehet küldeni július 11-ig, vagy személyesen Galgóczy Zsolt - Lakitelek, Művelődési Házban. A nevezővel 1 fő /szülői kíséret/ díjtalanul jöhet be a versenyre illetve a fesztiválra.

A felnőtt szépségverseny július 14-én, szombaton lesz. (16 éves kor felett). A versenyen modellügynökségek, cégvezetők is jelen lesznek. Továbbá emailen kérjük küldeni arc illetve egész alakos képet, lehetőleg alakodat kiemelő ruhában.

A 2db lehetőleg idén készült képet emailen küld /galgoczy.flora@gmail.com/ retusálás nélkül és a file neve tartalmazza a teljes nevedet. /lehetőleg 1MB-nál ne legyen nagyobb/ Ha megérkezik a nevezés és a fotók, akkor regisztráljuk és a versenyző nevének kezdőbetűit tesszük fel a weblapunkra, melyeket a nevezést követő napokban töltünk fel, így a versenyzők látják (2-3 napon belül), hogy felvettük a nevezését.


Az induló (16 éves kor felett) hölgyek részére július 14-re rendeltünk kozmetikusokat (AVON és fodrászt, így igazítást tudnak végezni a helyszínen. Tehát célszerű saját sminkkel és frizurával megjelenni, de a helyszínen lehet sminket és frizuraigazítást kérni. A 16 év feletti versenyzők lehetőleg hajcsatot, kendőt (tanga nem lehet) továbbá az alkalmi ruhás versenyhez eredményhirdetéshez alkalmi ruhát hozzanak. Július 14-én, szombaton, a helyszínen nagyszínpadnál reggel 9h-kor lesz a gyülekező majd minden versenyző kap koreográfiaképzést (ide még nem kell kiöltözni csak a versenyen használni kívánt cipőt fontos hozni), így mindenki rendelkezik a szükséges alap rutinnal. Szünet a koreográfus döntése szerint előreláthatólag 12h-16h között lesz. Beszédet a színpadon nem kell mondani, mert a műsorvezető felolvassa a sorszámot és a versenyző nevét, hobbiját.
A nevezési lapot mielőbb kell küldeni az adatok rögzítése és a létszám miatt. Míg a versenyzők az öltözőben a színpad mögött készülnek addig a színpadon sztárvendégek lépnek fel. Első fellépés fürdőruhában történik. Koreográfus Kovács Sándor (Silver Step tánciskola vezetője). Nevezési díj gyermek, felnőtt és tini osztályban 3.000 Ft melyet a nevezési lappal együtt borítékban postán kérjük elküldeni. A nevező kísérője 1 fő díjtalanul jöhet be a fesztiválra. Az eredményhirdetésen alkalmi ruhában zajlik a felvonulás és ekkor a versenyzők, átveszik a jutalmakat-ajándékokat felajánlásokat a szponzoroktól. Évről évre nagyobb érdeklődés van a szépségversenyre, ezért kérem a nevezési lapot, a nevezési díjat mielőbb küldjék el az alábbi postacímre. Remélem sikerült mindent leírnom, ha mégsem a továbbiakban bármikor állok rendelkezésre.
Maradok tisztelettel:

Galgóczy Flóra tel: 0670 977-2403

Posta cím: Galgóczy Zsolt 
6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 48. 
info@toserdo.hu

Még nap van hátra a rendezvényig!

Copyright © 2016. | All Rights Reserved. | Tőserdőért Alapítvány